Stef & Ben

De mooiste geuren voor de mooiste momenten

Stef & Ben is een ambachtelijke kaarsenmakerij die zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van geurkaarsen van de allerhoogste kwaliteit. Alle kaarsen worden met de hand gegoten in hun atelier in de Provence, niet ver van de middellandse zee. Stef & Ben bewijst dat ambachtelijke productie en innovatie hand in hand kunnen gaan. Zonder inbreuk te doen op de kennis en kunde die nodig is om goede kaarsen te maken, stellen zij duurzaamheid en gezondheid voorop.

100% plantaardige oliën

Verreweg de meeste kaarsen bestaan voor een groot deel uit paraffine en stearine, stoffen die worden gewonnen bij het verwerken van aardolie en dierlijke producten. De geurkaarsen van Stef & Ben worden gemaakt van uitsluitend plantaardige oliën namelijk zonnebloemolie, kokosolie, sojaolie en koolzaadolie.

Parfums zonder gifstoffen

In de meeste geurkaarsen zitten essentiële oliën die verantwoordelijk zijn voor de geur. In de geurkaarsen van Stef & Ben zitten echter uitsluitend parfums die door een meester parfumeur zijn ontwikkeld exclusief voor Stef & Ben. Deze parfums zorgen niet alleen voor een heerlijke subtiele en gebalanceerde geur, maar ze zijn ook vrij van gifstoffen. Hierdoor komen er bij verbranding geen toxische stoffen uit de parfum in de lucht terecht.

Geen onnodig afval

De geurkaarsen van Stef & Ben worden niet individueel verpakt maar hebben een etikettering waar alle nodige informatie op te vinden is. Hierdoor wordt een grote hoeveelheid papier gespaard. Ook zijn alle kaarsen in herbruikbare glazen houders gegoten.

De kunst van geduld

Bij het gieten van kaarsen is het van belang dat de was goed gelijkmatig kan stollen. Dit is een samenspel tussen tijd, verhouding en temperatuur. Dit proces wordt bij Stef & Ben met de grootste zorg doorlopen, om een product van optimale kwaliteit te garanderen.

Breng geur en karakter in uw winkel en laat u verleiden door de verfijnde producten van Stef & Ben.


Bent u geïnteresseerd in dit product of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.